Welkom in Hoeselt: 

Waar Betoverende Landschappen en E-Bike Avonturen Samenkomen

Diep verscholen in het schilderachtige zuiden van Limburg, omringd door eindeloze fruitvelden en glooiende heuvels, ligt het charmante dorp Hoeselt. Met zijn unieke karakter en betoverende landschappen is Hoeselt een verborgen juweel in het hart van Haspengouw. Hier ontdek je een wereld van natuurlijke pracht, gezellige dorpskernen, warme gastvrijheid en eindeloze avonturen met e-bikes van Barn Rods.

Hoeselt ademt de rust en sereniteit van het platteland, met uitgestrekte fruitvelden die elk seizoen tot leven komen met de kleuren en geuren van de natuur. In het voorjaar siert een zee van bloesems het landschap, terwijl de herfst de bomen tooit met een rijkdom aan vruchten. Het is een visueel feest dat elke fietstocht door dit gebied tot een onvergetelijke ervaring maakt.

En wat is er nu beter dan dit prachtige landschap te verkennen dan met de e-bikes van Barn Rods? Deze vintage meesterwerken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar tillen je fietstochten ook naar een hoger niveau van plezier en comfort. Terwijl je langs de kronkelende wegen en paden van Hoeselt rijdt, voel je de vertrouwde ondersteuning van de elektrische motor terwijl je geniet van het uitzicht op de glooiende heuvels en fruitbomen.

De gezellige dorpskern van Hoeselt is als een warme omhelzing voor bezoekers. Hier vind je sfeervolle pleinen, historische gebouwen en gastvrije lokale winkels. Na een verkwikkende fietstocht kun je neerstrijken op een van de gezellige terrasjes om te genieten van lokale lekkernijen en verfrissende drankjes. Het dorpsleven lijkt hier te vertragen, waardoor je de kans krijgt om te ontspannen en te genieten van het moment.

En als de dag ten einde loopt, zijn er de knusse en comfortabele B&B's van Hoeselt die op je wachten. Hier kun je ontspannen en tot rust komen na een dag vol avontuur, wetende dat je de volgende dag weer een nieuwe reis door dit prachtige landschap kunt maken.

Kortom, Hoeselt is een plek waar de magie van Haspengouw tot leven komt en waar e-bike avonturen met Barn Rods een geheel nieuwe dimensie krijgen. Van de fruitvelden tot de dorpskern, van de gezellige terrasjes tot de sfeervolle B&B's, Hoeselt biedt een onvergetelijke ervaring die de schoonheid van de natuur en de elegantie van vintage e-bikes samenbrengt.

Toerisme

Wanneer je Hoeselt bezoekt kan je na je rit bij Barn Rods:.....

Overnachten

In een van de mooie B&B's of vakantiewoningen die Hoeselt rijk is.

Overnachten

Ook rond Hoeselt is het zalig vertoeven.

Overnachten rondom Hoeselt

Eten en drinken

Laat je bedienen op z'n Limburgs en leef als een Bourgondiër in het Toscane van België.

Lekkere adressen

Zien en beleven

De mooiste beleving heb je bij ons al gevonden ;) 

maar Hoeselt zit nog vol met troeven en bezienswaardigheden...

Trekpleisters