The Trixie

De coolste retro-bakfiets

Stabiel

Steeds met 3 wielen aan de grond, dus super stabiel.

Vintage design

Het unieke design van deze bakfiets met zijn retro looks is uniek op de markt, zie jij jezelf hier al in cruisen met je gezin?

Vooraanstaande techniek

3 schijfremmen, scharnierende voorwielen en de modernste e-bike technologie maakt dit de bakfiets met de looks van het verleden en de technologie van de toekomst.

Ruim bereik

Met de dual battery kan je makkelijk 30km rijden in beladen toestand en heuvelachtig landschap, aan 20-25km/h.

Kleuren

Verkrijgbaar in het wit, groen en zelfs vintage roze.

Afwerking

Zelfs een "chesterfield" zetelbekleding is mogelijk.


Vanaf 4600€ rij je zelf in een Trixie.

Een Rayvolt Trixie kopen doe je best na een testrit bij Barn Rods.

Ontmoet de Rayvolt Trixie: 

De Coolste Elektrische Bakfiets voor de Schoolpoort

In de bruisende ochtendrush bij de schoolpoort verschijnt een opvallende verschijning die onmiddellijk de aandacht trekt: de Rayvolt Trixie. Deze elektrische bakfiets met zijn vintage charme en moderne technologie belichaamt de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en gezinsvriendelijkheid. Met ruimte voor drie kinderen en een ontwerp dat zowel ouders als kinderen zal bekoren, verovert de Trixie moeiteloos harten en wint het de titel van de coolste bakfiets op de schoolroute.

De Rayvolt Trixie straalt een onmiskenbare vintage uitstraling uit, met een knipoog naar de klassieke bakfietsen van weleer. Maar onder die nostalgische buitenkant schuilt een krachtige elektrische motor die zorgt voor moeiteloze voortstuwing, zelfs wanneer de bak vol kinderen en schooltassen zit. De Trixie maakt korte metten met de heuvels en afstanden, waardoor ouders met een glimlach de schoolrun kunnen afleggen.

Met ruimte voor drie zitplaatsen voor kinderen biedt de Rayvolt Trixie niet alleen een praktische oplossing voor vervoer, maar ook een geweldige manier om quality time door te brengen met je kleintjes. Terwijl ze samen achterin zitten en genieten van het uitzicht, wordt elke rit een avontuur op zich. En met het gemak van elektrische ondersteuning wordt het duwen van een zware lading kinderen een verleden tijd.

De schoolpoort wordt omgetoverd tot een modeshow wanneer de Rayvolt Trixie arriveert. Met zijn opvallende design, verfijnde details en coole uitstraling, trekt de Trixie ongetwijfeld bewonderende blikken en nieuwsgierige vragen. Deze bakfiets is niet alleen een praktisch vervoermiddel, maar ook een stijlvolle accessoire die ouders met trots kunnen tonen.

Onderweg naar school en terug wordt elke rit op de Rayvolt Trixie een kans om herinneringen te maken. De gesprekken, het gelach en de ondeugende verhalen die in de bak plaatsvinden, creëren een band tussen ouders en kinderen die nog lang zal blijven bestaan. En dankzij de elektrische aandrijving kunnen ouders meer tijd en aandacht besteden aan hun kroost, terwijl de Trixie het zware werk doet.

Kortom, de Rayvolt Trixie is niet zomaar een bakfiets. Het is een symbool van modern ouderschap dat stijl, gemak en gezinsplezier combineert. Met zijn vintage uitstraling, krachtige elektrische motor en ruime zitplaatsen voor kinderen, is de Trixie de coolste bakfiets die je aan de schoolpoort zult tegenkomen. Dus stap aan boord, maak herinneringen en geniet van de glimlachen die deze bijzondere bakfiets met zich meebrengt.