Clubman

Live The city

Leef de stad

De Rayvolt Clubman is een stijlvolle e-bike die aanvoelt als een gekende stadfiets.

Technologie

Met Shimano versnellingen, Tektro hydraulische remmen en een Bafang achterwielmotor, werd er stuk voor stuk voor gekende en kwalitatieve onderdelen gekozen, zo ben je zeker van een degelijke e-bike waar je ook overal mee op onderhoud kan gaan.

Cafe racer

We herkennen zeker de Cafe racer stijl terug in deze urban e-bike.

Kustom

Ook voor de Rayvolt Clubman zijn de mogelijkheden uitgebreid en hebben we bij Barn Rods voor elk wat wils.

Betaalbaar

Al vanaf 2600€ vertrek je met je eigen Clubman naar huis.

Kleuren

Verkrijgbaar in het zwart met donkere afwerking of donkergroen met witte afwerking.

Een Rayvolt Clubman kopen kan vanaf 2600€, wil je de grote batterij, heb je een Clubman voor 2850€.

De Rayvolt Clubman: 

Een Samensmelting van Vintage Stijl en Moderne Kracht

In de bruisende straten van hedendaagse steden verschijnt een opvallende verschijning die de tand des tijds lijkt te trotseren: de Rayvolt Clubman. Deze unieke elektrische stadsfiets combineert moeiteloos de charme van vervlogen tijden met de kracht en technologie van vandaag. Als een eerbetoon aan de glorieuze jaren van de fietscultuur, neemt de Rayvolt Clubman berijders mee op een nostalgische reis terwijl ze met moderne flair door de straten cruisen.

Het eerste dat opvalt aan de Rayvolt Clubman zijn de retro looks die direct de geest van de klassieke fietsen uit de vorige eeuw oproepen. Met een aluminium frame, elegante krommingen en verfijnde details, straalt de Clubman een tijdloze elegantie uit die de harten van zowel liefhebbers van vintage als moderne design verovert. De met zorg gekozen kleuren en authentieke materialen brengen een gevoel van nostalgie naar voren, maar met een moderne twist.

Onder die prachtige buitenkant schuilt echter de kracht van moderne elektrische aandrijftechnologie. De Clubman is uitgerust met een krachtige Bafang elektromotor die een indrukwekkend vermogen levert voor snelle acceleraties en soepel rijgedrag, zelfs op heuvelachtig terrein. De motor is slim geïntegreerd in het ontwerp, waardoor het lijkt alsof de fiets zelf een magische kracht bezit om je vooruit te stuwen. Met verschillende rijmodi kunnen berijders kiezen tussen een ontspannen, energiebesparende rit en een meer dynamische ervaring die de wind door hun haren laat waaien.

De moderne technologie van de Rayvolt Clubman strekt zich uit tot het dashboard. Een display geeft essentiële informatie weer, zoals snelheid, batterijniveau en afstand. De geïntegreerde batterij biedt voldoende vermogen voor uitgebreide ritten door de stad en kan gemakkelijk worden opgeladen wanneer dat nodig is.

Naast zijn visuele en technologische kenmerken biedt de Rayvolt Clubman ook een comfortabele en ergonomische rijervaring. De zitpositie is zorgvuldig ontworpen voor langdurig comfort, waardoor berijders kunnen genieten van lange tochten zonder vermoeidheid. De combinatie van dikke banden en klassieke vormen zorgt voor een soepele rit, zelfs op oneffen oppervlakken.

De Rayvolt Clubman is niet zomaar een e-bike; het is een eerbetoon aan het verleden met de blik op de toekomst. Met zijn harmonieuze fusie van vintage esthetiek en moderne technologieën brengt deze unieke stadsfiets een gevoel van avontuur en stijl terug naar de straten. Of je nu door drukke stadsstraten zoeft of langs pittoreske fietspaden rijdt, de Rayvolt Clubman belichaamt de geest van vrijheid en tijdloze elegantie, en herinnert ons eraan dat het verleden en heden perfect kunnen samenkomen.