Cruzer

Waar het allemaal mee begon...

De lifestyle, chopper e-bike.

Deze exclusieve cruiser laat je genieten van elke rit, vergeet het fietsen en start met cruisen.

Tijdloos design.

De originele Rayvolt, The Cruzer, werd beïnvloed door het eerste motorfietstijdperk uit de vroege jaren 1900, de counter-rockcultuur van Cafe Racer uit de jaren 60 met een vleugje California Beach Cruzer.

Krachtige motoren

Tot 100Nm kracht in het achterwiel, blaast Rayvolt alle concurentie van de baan.

Pas vanaf een helling stijler dan 6% zal je zelf inspanning moeten doen om aan de 25km/h te komen...

Regeneratief remmen

Uniek voor e-bikes is het regeneratief remmen, trap achteruit en de motor zal afremmen en batterij recupereren om zo je bereik nog te vergroten.

Competitieve prijzen

Je kan al een Cruzer bestellen vanaf 3400€, met de grote batterij (100Wh) en de sterkste motor vanaf 4300€...

Vergelijk de techniek met eender welk ander merk en je zal merken dat het design met de mooie afwerking eigenlijk gratis is.

Ergonomische zithouding

Kom het zeker eens testen, maar een Cruzer geeft je de meest relaxte zithouding die je ooit hebt ervaren op een e-bike.

Eindeloos configureren

Je komt nooit 2 dezelfde Cruzers tegen dankzij de vele gadgets, toebehoren en mogelijkheden.

Kustomize je Cruzer oneindig...

Bij Barn Rods hebben we de onderdelen en de know how om jouw Cruzer uniek te maken.

Kleuren

Verkrijgbaar in het groen met bruine afwerking met groene stiknaad, in het grijs met bruine afwerking met grijze stiknaad, in het oranje met donkerbruine afwerking met oranje stiknaad en in beperkte oplage in het zwart met donkerbruine afwerking en oranje stiknaad.

Een Rayvolt Cruzer kopen kost niet meer dan een andere vergelijkbare e-bike, sterker nog, wanneer we de technolgie, kracht en capaciteit vergelijken met andere merken, zal je met een Rayvolt Cruzer van 5000€ menig duurdere fietsen achter je laten...

Stap aan boord van de Rayvolt Cruzer: 

Een Reis door de Tijd met Moderne Technologie

In de drukte van alledag, waar technologie steeds verder evolueert, komt de Rayvolt Cruzer tevoorschijn als een meesterwerk dat het verleden en het heden op harmonieuze wijze verbindt. Als een eerbetoon aan de iconische cruiserstijl en een knipoog naar de eerste motoren, dompelt de Cruzer berijders onder in een wereld van nostalgie en innovatie. Met een design dat doet denken aan vervlogen tijden, gecombineerd met de kracht van moderne elektrische technologie, staat de Rayvolt Cruzer garant voor een unieke rijervaring.

De Rayvolt Cruzer's esthetiek is doordrenkt van klassieke charme en verfijning. Met zijn vloeiende lijnen, lederen accenten en vintage details, roept deze elektrische cruiser herinneringen op aan de gloriejaren van de eerste motoren. De zorgvuldig gekozen kleurenpaletten en authentieke materialen stralen een tijdloze elegantie uit, terwijl het unieke ontwerp een eerbetoon brengt aan de pioniersgeest van vroegere dagen.

Onder de oppervlakte van deze tijdloze creatie schuilt een opmerkelijke elektrische aandrijftechnologie. De Rayvolt Cruzer is uitgerust met een krachtige motor die niet alleen zorgt voor vlotte acceleraties, maar ook een innovatieve regeneratieve remfunctie heeft. Deze technologie stelt de berijder in staat om energie terug te winnen tijdens het remmen, wat de algehele efficiëntie van de fiets verhoogt en de actieradius vergroot. Het is alsof de Cruzer een geheel nieuwe betekenis geeft aan het begrip "terug in de tijd gaan", terwijl het tegelijkertijd moderne duurzaamheid omarmt.

De verbinding tussen verleden en heden wordt nog versterkt door de Bluetooth-connectiviteit van de Cruzer. Met deze functie kunnen berijders hun smartphone verbinden met de fiets, waardoor ze toegang hebben tot informatie zoals snelheid, afstand en batterijniveau via een speciale app. Dit futuristische tintje voegt een extra laag van gemak toe aan de rijervaring, terwijl het tegelijkertijd een brug slaat tussen de analoge en digitale werelden.

Comfort is ook een prioriteit voor de Rayvolt Cruzer. De ergonomisch ontworpen zitpositie biedt rijders urenlang comfort, terwijl de dikke banden de rit soepel en plezierig maakt, zelfs op oneffen oppervlakken. Het is een cruiser die net zo goed aanvoelt als hij eruitziet.

Met de Rayvolt Cruzer wordt elke rit een reis door de tijd, waarbij vintage stijl en moderne technologie naadloos samenkomen. Of je nu door de stad rijdt, langs de kustlijn cruist of gewoon geniet van de open weg, de Cruzer biedt een unieke ervaring die het verleden eert en de toekomst omarmt. In deze fiets smelten esthetiek, prestaties en innovatie samen tot een meesterwerk dat symbool staat voor de tijdloze aantrekkingskracht van het rijden.

Specificaties Rayvolt Cruzer
Specificaties Rayvolt Cruzer