Beachin

Cool en sexy

The beach

Zijn dikke, stoere banden zijn ideaal voor op het strand, maar ook op onverhard terrein en kasseistroken een zaligheid om mee te rijden.

Zithouding

Met een zithouding die ons doet denken aan een "hollandse omafiets" is het zalig vertoeven op de fietspaden.

Stuurt dat niet moeilijk?

Zeker niet, de Rayvolt Beachcruiser is makkelijk wendbaar, dankzij de krachtige ondersteuning merk je geen nadelen van de dikke banden, rijden als op wolkjes...

Kleuren

De Beachin schreeuwt de zomer, verkrijgbaar in een lichtgroene kleur of in het lichtblauw met een metallic schijn.

Al vanaf 2550€ heb je er zelf een.

Een Rayvolt Beachin kopen van 2800€, is vertrekken met een volwaardige elektrische Beachcruiser, met de grote batterij van 15Ah.

De Rayvolt Beachin: 

De Ultieme All-Terrain Elektrische Cruiser


In een wereld vol verbluffende landschappen en gevarieerde omgevingen is er een elektrische fiets die zich als geen ander aanpast aan elke rit: de Rayvolt Beachin. Met zijn stoere uitstraling, dikke banden en indrukwekkende elektrische motor belichaamt de Beachin de essentie van veelzijdigheid en stijl. Of je nu langs de kust, door de stad of over landelijke wegen rijdt, deze krachtige cruiser biedt een zalige en stijlvolle rijervaring die zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving.


De Rayvolt Beachin is in de eerste plaats ontworpen om te schitteren langs zonovergoten stranden en kustlijnen. Zijn dikke banden geven niet alleen een visuele impact, maar bieden ook de stabiliteit en grip die nodig zijn om door zanderige paden en kustduinen te manoeuvreren. Met de oceaanbries in je haar en de geluiden van de branding op de achtergrond, zul je je vrij en levendig voelen terwijl je met de Beachin langs de kustlijn glijdt.


Maar de veelzijdigheid van de Beachin komt echt tot uiting wanneer je je buiten de kustgebieden waagt. In de stad transformeert deze cruiser zich in een stijlvolle metgezel die je vlot door drukke straten en steegjes leidt. De krachtige elektrische motor geeft je de nodige snelheid om voorbij het stadsverkeer te zoeven, terwijl het opvallende ontwerp je laat opvallen in de stedelijke jungle.


En wanneer je verlangt naar de rust en pracht van het platteland, staat de Rayvolt Beachin klaar om je mee te nemen op avontuurlijke ritten door landelijke landschappen. Met zijn robuuste bouw en dikke banden kun je met vertrouwen over grindpaden, onverharde wegen en glooiende heuvels rijden. De krachtige elektrische motor zorgt voor moeiteloze beklimmingen en spannende afdalingen, terwijl je geniet van de frisse lucht en panoramische uitzichten.


Of je nu de kustlijn verkent, door de stad fietst of het platteland doorkruist, de Rayvolt Beachin is jouw ideale metgezel voor elke avontuurlijke reis. Met zijn dikke banden, krachtige elektrische motor en tijdloze ontwerp biedt deze all-terrain cruiser een zalige en stijlvolle rijervaring die zich aanpast aan jouw ritme en omgeving. Stap op de Beachin en laat je meevoeren naar nieuwe horizonten terwijl je geniet van het beste van alle werelden.