Over ons

Uw aanspreekpunt

Niels Helven

Als gepassioneerd liefhebber van motoren, oldtimers en techniek, viel mij deze nieuwe trend van e-bikes met een retro look meteen op.

Ik ben mij hierin gaan verdiepen en startte halfweg 2022 Barn Rods op.

Zelf zijn we geen fervente fietsers, maar met vintage look e-bikes kom je dichter bij het gevoel en de looks van het motorrijden. 

Door de comfortabele zithouding en sterke ondersteuning waren we meteen verkocht.

Barn Rods Garage

Barn

Onze shop is gevestigd in een oude hoeve, vandaar de Barn.

Rods

Deze toevoeging hebben we afgeleid van "hot rods", de meestal Amerikaanse, pré 1965 Kustom verbouwde voertuigen. 

Garage

Met een design van e-bikes die je de looks en het gevoel van een motor geven, kom je bij ons naar de garage. ;)

Kustom met een K

Geen Custom maar Kustom...

Geen schrijffout, maar ontstaan rond 1950 en waarschijnlijk als eerst zo gebruikt door George Barris, een bekende Amerikaanse custom auto-bouwer.

Kustom Kulture

Omvat de brede omschrijving voor kunst, muziek, voertuigen, mode en haarstijlen van de leden en sympathysanten van Kustom Car Clubs.


Zie ook: WHY IS 'KUSTOM' SPELT WITH A 'K'?

Welkom bij Barn Rods: 

Waar Vintage Stijl en Moderne Technologie Samenkomen

Barn Rods: Dit is niet zomaar een fietsenwinkel, het is een bestemming waar liefhebbers van vintage stijl en moderne technologie samenkomen om hun passie voor unieke rijervaringen te delen. Bij Barn Rods draait alles om premium- vintage of retro-look e-bikes die niet alleen de geschiedenis omarmen, maar ook de toekomst omarmen.

Bij Barn Rods is elk detail doordrenkt van vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een unieke fiets voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van het comfort en de stijl van een retro-look e-bike, je vindt het hier. Het aanbod van Barn Rods omvat een prachtige selectie premium e-bikes die de schoonheid van vervlogen tijden vastleggen en tegelijkertijd de modernste technologieën omarmen.

Wat Barn Rods echt onderscheidt, is hun toewijding aan service. Hier draait het niet alleen om de verkoop, maar om het bieden van oplossingen op maat. Niels begrijpt dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom zoek ik samen met de klant om de perfecte e-bike te vinden die aan die behoeften voldoet. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste model, de juiste maat of zelfs het aanpassen van details zoals kleuren en accessoires, Barn Rods staat klaar om te luisteren en aan te passen.

Stap de wereld van Barn Rods binnen en je zult worden begroet door een sfeer van enthousiasme en passie voor fietsen. De winkel zelf ademt vintage charme uit, met een mix van klassieke en eigentijdse elementen die perfect weerspiegelen waar Barn Rods voor staat. Elke e-bike die hier wordt aangeboden, is zorgvuldig geselecteerd op basis van prestaties, design en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt kiezen uit het beste van het beste.

Of je nu op zoek bent naar een prachtige retro e-bike om door de stad te cruisen, een opvallende fiets voor je volgende avontuur of gewoon een eerbetoon aan de klassiekers van weleer, Barn Rods heeft het allemaal. Hier gaat het niet alleen om fietsen, maar om het omarmen van een levensstijl die stijl, kwaliteit en individualiteit hoog in het vaandel draagt. Bij Barn Rods gaat het niet alleen om het berijden van een fiets; het gaat om het beleven van een tijdloos avontuur op wielen.